3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Vier kinderen omgekomen bij woningbrand

Vier kinderen omgekomen bij woningbrand
Woensdag 19 augustus 2009
Tijd: 02:55

0 reacties    9175x

KAMPEN - Bij een grote uitslaande woningbrand aan de Veenmos te Kampen zijn vier kinderen om het leven gekomen. Dat heeft gemeente Kampen bevestigd tegenover de NOS. De brand brak in de nacht van dinsdag op woensdag uit, waarna brandweer uit Kampen, IJsselmuiden, Zwolle en Ens massaal uitrukten.

De vier kinderen komen uit een gezin van veertien kinderen. De moeder en de overige tien kinderen wisten de woning op tijd te verlaten en werden opgevangen door hulpverleners. De vier jongens die op zolder sliepen wisten echter geen veilig heenkomen meer te vinden.

Direct bij de eerste melding ging het al om een middelbrand. Daarna werd na een kleine tien minuten opgeschaald naar grote brand. Al vrij vroeg was duidelijk dat het hier om een drama ging: diverse leden van het team nazorg van de brandweer werden opgeroepen. Diverse psychologische teams zijn ter plaatse gegaan ter ondersteuning van de omstanders en hulpverleners.

Wat de oorzaak is van de brand is onbekend, dat wordt op dit moment onderzocht.

Bekijk de foto's Bekijk alle foto's, klik hier!


Video: Lars van der Slegt / 112Kampen.nl

Foto / illustratieReageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie