3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Update rondom drama woningbrand

Update rondom drama woningbrand
Woensdag 19 augustus 2009
Tijd: 17:51

0 reacties    5348x

KAMPEN - De lichamen van de vier kinderen die zijn omgekomen bij de woningbrand aan de Veenmos te Kampen zijn woensdagmiddag geborgen. De technische recherche doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

De vier jongens lagen op zolder te slapen toen de brand uit brak. Vooralsnog wordt er van uit gegaan dat de slachtoffertjes tijdens de slaap zijn overleden, aangezien de hulpverleners de stoffelijke overschotten in de bedden van de jongens vond.

De brand in de nacht van dinsdag op woensdag is door grote delen van Kampen als een complete shock ontvangen. De school waar de kinderen op zaten - de Groen van Prinstererschool - fungeerde vandaag de hele dag als opvangcentrum voor de kinderen. Vanochtend werd er een bijeenkomst gehouden voor buurtbewoners van de wijk, daar zijn ruim 120 mensen op af gekomen. Vanavond wordt er een tweede bijeenkomst gehouden voor genodigden in de sporthal Cellesbroek.

Zie ook nieuws artikel NOS.nl õ

Website 112Kampen.nl
De enorme toeloop van bezoekers op 112Kampen.nl zorgde er voor dat de servers het niet aan konden. Door middel van een noodsite werd de site levende gehouden. Momenteel draait de site weer als vanouds, zoals dat zou moeten zijn. Onze excuses voor het ongemak. Ondanks dat de site efficiŽnt werkt kan het wezen dat - ook in de toekomst - bij grote calamiteiten of rampen de website overbelast raakt.

Foto update
In het foto-album zijn enkele foto's toegevoegd van de ravage met daglicht. Omdat de gehele omgeving rondom de woning is afgezet is er niet veel te zien.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie