3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Peuter ongeval Grafhorst overleden

Peuter ongeval Grafhorst overleden
Woensdag 19 augustus 2009
Tijd: 18:05

0 reacties    5410x

KAMPEN / GRAFHORST - De spelende peuter van anderhalf jaar oud die maandagavond ernstig gewond raakte toen hij in een opblaasbadje viel, is dinsdagavond overleden in een ziekenhuis in Groningen. Dat meldt de politie tegenover De Stentor dinsdagmiddag.

Het jongetje klom over de rand van het opblaasbare badje, viel in het water en verdronk. De uitgerukte hulpdiensten hebben gepoogd het kindje te reanimeren. Helaas is de peuter er niet meer bovenop gekomen.

Lees ook:
Traumahelikopter ingezet nabij GrafhorstReageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie