3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Grote schuurbrand Biddinghuizen GRIP 1

Grote schuurbrand Biddinghuizen GRIP 1
Zondag 23 augustus 2009
Tijd: 14:28

0 reacties    4529x

BIDDINGHUIZEN - Bij een zeer grote brand schuurbrand in Biddinghuizen zijn zondagmiddag ten minste 19 kalveren om het leven gekomen. Dat meldt Omroep Flevoland. De grote schuurbrand ontstond rond half 1, waarna de brandweer met groot materieel uitrukte.

Bij de brand is asbest vrijgekomen. Doordat de brand vlakbij het Flevolandse festival Lowlands was, was er veel bekijks. De politie heeft de omgeving ruim afgezet.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie