3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Stapel planken in de brand Eckertstraat

Stapel planken in de brand Eckertstraat
Zondag 23 augustus 2009
Tijd: 19:38

0 reacties    3737x

KAMPEN - De brandweer van Kampen werd zondagavond verzocht om af te reizen naar het uiterste puntje van het industrieterrein om daar aan de Eckertstraat een buitenbrand te blussen. Ter plaatse bleek het te gaan om een stapel planken die in de brand stond.

De vlammen bereikten een aardige hoogte, maar desondanks reed de brandweer zonder spoed naar de opgegeven locatie omdat er geen uitbreidingsgevaar was. Mogelijk gaat het hier om illegale afvalverbranding.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie