3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Caravan verwoest bij ongeval Ramspol

Caravan verwoest bij ongeval Ramspol
Vrijdag 28 augustus 2009
Tijd: 20:22

0 reacties    4941x

KAMPEN - Bij een ongeval op de N50 bij de Ramspolbrug is vrijdagavond een caravan grotendeels verwoest. De aanrijding tussen een de vrachtwagen en de caravan zorgde er voor dat de caravan veel schade op liep. Ook de vrachtwagen liep schade op.

Een sleepdienst heeft de troep die op de weg terecht was gekomen opgeruimd, waarna de caravan werd geborgen. Daarna werd de weg weer vrij gegeven. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij dit ongeval.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie