3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Auto uitgebrand aan de Bevernel Kampen

Auto uitgebrand aan de Bevernel Kampen
Vrijdag 04 september 2009
Tijd: 12:04

0 reacties    5451x

KAMPEN - Aan de Bevernel is aan het eind van de ochtend een auto uitgebrand. Het betreft een rode Volkswagen.

Bij het starten vlogen de vlammen onder de motorkap vandaan. Direct werd de brandweer gebeld, maar het korps van Kampen was op oefening en kon niet direct aanrijden. Daarom werd het korps uit IJsselmuiden ook gealarmeerd. IJsselmuiden en Kampen waren tegelijk ter plaatse en zijn direct begonnen met blussen.

Tevergeefs heeft de eigenaar van de auto de brand nog geprobeerd te blussen met een poederblusser. De eigenaar was net klaar met het opknappen van de auto deze moest nog worden getaxeerd.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie