3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Testen van de waterkering

Testen van de waterkering
Woensdag 09 september 2009
Tijd: 20:23

0 reacties    2281x

Kampen- De waterkering in Kampen is woensdagavond weer getest. De hele IJsselkade werd hiervoor afgesloten voor het verkeer. De test vind 1 keer per jaar plaats, maar nog nooit is de waterkering over de gehele lengte in 1 keer getest.

De test werkzaamheden vonden plaats tussen 19:00 uur en 0:00 uur. Ondanks de goede planning ging het helaas toch mis, in plaats van 4 kranen waren er slechts 2; hierdoor werd alles vertraagd en kon men zich niet aan de planning houden.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie