3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Middelbrand Lijnbaanstraat IJsselmuiden

Middelbrand Lijnbaanstraat  IJsselmuiden
Vrijdag 11 september 2009
Tijd: 19:29

0 reacties    2606x

IJSSELMUIDEN - Een binnenbrand aan de Lijnbaanstraat in IJsselmuiden heeft twee kastjes gedeeltelijk in de as gelegd. Door onvoorzichtig gebruik van kaarsjes ontstond er een klein brandje waarna de twee kastjes en een koffer verloren zijn gegaan.

De kastjes en de koffer zijn door het zoontje van de eigenaar geblust. De brandweer werd gealarmeerd voor een middelbrand, maar daar was geen sprake van. Er is een nacontrole geweest waarbij niets ernstigs is aangetroffen en de brandweer is weer retour kazerne gegaan.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie