3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Nieuwe autospuit voor post IJsselmuiden

Nieuwe autospuit voor post IJsselmuiden
Zondag 20 september 2009
Tijd: 10:38

0 reacties    2120x

KAMPEN / IJSSELMUIDEN - De brandweer van Kampen heeft een nieuw voertuig gekregen: de autospuit / slangenwagen 04-1463. Deze nieuwe MAN zal de oude Mercedes-Benz uit 1994 gaan vervangen.

Zaterdagmiddag reed de nieuwe 04-1463 een aantal ritjes heen en weer over het zandlichaam van het tracÚ van de nieuwe Hanzelijn bij de Kamperstraatweg.

De nieuwe autospuit 04-1463 komt straks in IJsselmuiden te staan.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie