3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Brand in broeikas Stationsweg Wezep

Brand in broeikas Stationsweg Wezep
Vrijdag 09 oktober 2009
Tijd: 12:03

0 reacties    3250x

WEZEP - In een broeikas naast een moestuintje bij een woning aan de Stationsweg in Wezep is vrijdagochtend vroeg een brand uitgebroken. Bewoners van de nabij woningen hoorden glasgerinkel - "alsof er glazen werden ingegooid". Een blik naar buiten leerde dat de kas in brand stond.

De brandweer van Hattemerbroek (uit buurgemeente Oldebroek) werd enkele minuten over zes gealarmeerd om met spoed naar de Stationsweg te gaan. Eenmaal ter plaatse werd de brand met twee hogedrukspuiten geblust. De politie is ter plaatse geweest maar doet geen verder onderzoek. De brandweer vermoedt dat de brand is ontstaan door kortsluiting in de elektriciteit.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie