3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Binnenbrand Buiten Nieuwstraat blijkt loos

Zaterdag 10 oktober 2009
Tijd: 21:34

0 reacties    1397x

KAMPEN - De brandweerkorpsen van Kampen en IJsselmuiden rukten zaterdagavond rond kwart over 9 uit vanwege een melding van een binnenbrand in een pand aan de Buiten Nieuwstraat te Kampen.

Het bleek om een loos alarm te gaan; naar verluidt was een kachel iets te hoog opgestookt waardoor er rookontwikkeling ontstond. Dit werd gezien door omstanders die de alarmcentrale belde.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie