3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Porsche in brand Spoorstraat IJsselmuiden

Zondag 11 oktober 2009
Tijd: 21:07

0 reacties    4489x

IJSSELMUIDEN - De brandweer van IJsselmuiden werd zondagavond opgeroepen voor een voertuigbrand in de Spoorstraat te IJsselmuiden. Ter plaatse bleek er brand te zijn in een Porsche.

Hoe de brand precies is ontstaan is onbekend, wel was duidelijk dat de brand is begonnen in het handschoenenkastje. Door de brand is een groot deel van het dashbord beschadigd.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie