3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Badeend actie in samenwerking met Jeugdbrandweer

Badeend actie in samenwerking met Jeugdbrandweer
Maandag 25 mei 2009
Tijd: 23:23

0 reacties    4341x

KAMPEN - De Badeendjes actie van IJsselheem was een vanavond een groot succes. IJsselheem heeft ondermeer een badeenjes verkoop actie op touw gezet om een nieuwe rolstoelbus te kunnen financieren.

Vanavond zijn er enkele duizenden badeendjes vrijgelaten in het stadspark van Kampen. De Jeugdbrandweer van Kampen en IJsselmuiden zaten langs de kant van het water met een slang om de badeendjes nar de finish te spuiten. Alle badeendjes waren voorzien van een nummer. Het badeendje dat als eerste over de finish kwam was de winnaar.

Update! Foto's van de badeendjes race in IJsselmuiden staan Nu in het foto albumReageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie