3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Vrachtwagen rijdt in op file op N50

Vrachtwagen rijdt in op file op N50
Dinsdag 13 oktober 2009
Tijd: 19:16

0 reacties    7930x

KAMPEN - Op de N50 bij de Ramspolbrug is dinsdag aan het eind van de middag een ernstig verkeersongeval gebeurd. Een vrachtwagen is ingereden op een file die was ontstaan de het open staan van de Ramspolbrug. Hierdoor ontstond kettingbotsing waarbij in totaal minstens 4 of 5 auto's betrokken raakten.

Door de enorme klap zijn enkele auto's flink beschadigd. Brandweerkorpsen uit Kampen, IJsselmuiden en Ens (Flevoland) werden verzocht assistentie te verlenen. Ook werd de traumahelikopter opgeroepen. Om de hulpverlening in goede banen te leiden is GRIP 1 afgekondigd.

Voor zover bekend is één persoon met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

In verband met het technische sporenonderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) was de N50 in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. Ter plaatse was een omleiding ingesteld. De weg werd rond 19:20 weer vrijgegeven.Zie ook:
Foto / illustratie Motoragent ten val N50 RamspolbrugReageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie