3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Mogelijke brand blijken sterretjes te zijn

Donderdag 29 oktober 2009
Tijd: 19:46

0 reacties    1994x

KAMPEN - De brandweer van Kampen werd donderdagavond geallermeerd voor een brandgerucht bij een woning aan de Blauwehandsteeg in de binnenstad van Kampen. Eenmaal ter plaatse bleek er geen sprake van brand; er werd zelfs geen rook waargenomen.

Na enige speurwerk werd een verschroeid pvc-buisje gevonden. Het bleek dat een groot aantal sterretjes in het buisje was gedaan en in brand gezet. Na de vondst kon de brandweer weer retour naar de kazerne.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie