3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Binnenbrand Marie Curielaan IJsselmuiden

Binnenbrand Marie Curielaan IJsselmuiden
Donderdag 28 mei 2009
Tijd: 21:43

0 reacties    3224x

IJSSELMUIDEN - De brandweer van Kampen en IJsselmuiden werden iets voor zeven uur gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Marie Curielaan in IJsselmuiden.

Eenmaal ter plaatse aangekomen bleekt het te gaan om een garagebox waar wat rommel vlam zou hebben gevat. De brandweer heeft het geblust en zijn weer retour kazerne gegaan.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie