3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Ongeval met twee treinen station Zwolle

Vrijdag 29 mei 2009
Tijd: 14:45

Auteur: Stefan
0 reacties    3542x

ZWOLLE - Een goederentrein en een passagierstrein zijn vrijdagochtend op elkaar gebotst bij het uitrijden van station Zwolle. Daarbij is een persoon licht gewond geraakt. De passagierstrein die vertrok richting Utrecht Centraal raakte de containertrein afkomstig uit Leeuwarden op weg naar Amsterdam zijdelings. Daarbij zijn een aantal wagons van de goederentrein ontspoord, evenals de passagierstrein.

Spoor 12, het spoor waar normaal treinen aankomen en vertrekken van(uit) Kampen is grotendeels vernield. De herstelwerkzaamheden kunnen nog tot morgen duren.

Foto / illustratie Klik hier om de fotoreportage te bekijken.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie