3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Voertuig te water N50 bij Flevoweg

Voertuig te water N50 bij Flevoweg
Donderdag 14 januari 2010
Tijd: 17:47

0 reacties    4585x

KAMPEN - De brandweer van Kampen en Zwolle werden donderdag aan het eind van de middag opgeroepen voor een voertuig te water langs de N50. Volgens de P2000 melding zou het gebeurd zijn ter hoogte van de afslag bij De Slaper (Kampen-Zuid), maar dit bleek foutief: er was een auto te water geraakt bij de oprit ter hoogte van de Flevoweg.

De auto is op z'n kop op het ijs terecht gekomen en er doorheen gezakt. De persoon kon naar het schijnt zelf uit de auto komen. De duikers zijn wel het water in geweest, maar er was weinig voor ze te doen. De automobilist is afgevoerd naar het ziekenhuis.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie