3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Brand verwoest bedrijven in Nieuwleusen

Brand verwoest bedrijven in Nieuwleusen
Vrijdag 29 mei 2009
Tijd: 23:32

0 reacties    4447x

NIEUWLEUSEN - Iets voor half zes brak er een binnenbrand uit aan Den Hulst in Nieuwleusen. De voormalig Union fabriek vatte vlam. Binnen dertig minuten werd er opgeschaald naar GRIP 1, tien minuten later is GRIP 2 afgegeven en twee uur later werd er zelfs opgeschaald naar GRIP 3.

De rookwolken waren in Kampen te zien. Brandweer Kampen moest op komen om de brandweer in Nieuwleusen af te lossen. Er zijn meerdere bedrijven volledig afgebrand.

Foto's: Martijn VaanderingReageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie