3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Gaslekkage Zandstraat - Slenkstraat IJsselmuiden

Gaslekkage Zandstraat - Slenkstraat IJsselmuiden
Dinsdag 02 juni 2009
Tijd: 16:39

0 reacties    3279x

IJSSELMUIDEN - De brandweer van IJsselmuiden werd vanmiddag om 16:00u opgepiept voor een gaslekkage aan de Zandstraat/Slenkstraat in IJsselmuiden.

Er was een zeer sterke gaslucht te ruiken; het bleek te gaan om een kapotte gasleiding. Tijdens werkzaamheden is er bij het graven een gasleiding geraakt. Meteen is er begonnen met het repareren van de gasleiding. De brandweer kon enkele minuten later weer retour kazerne.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie