3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Gewonden bij ongeval Zwolseweg

Gewonden bij ongeval Zwolseweg
Woensdag 31 maart 2010
Tijd: 18:36

Auteur: Stefan
0 reacties    4573x

'S-HEERENBROEK - Bij een ongeval op de Zwolseweg tussen IJsselmuiden en 's-Heerenbroek zijn woensdagmiddag meerdere gewonden gevallen. De brandweerkorpsen van Kampen en IJsselmuiden werden opgeroepen om hulp te verlenen bij het ongeval.

Minstens twee auto's zijn opengeknipt door de brandweer om de automoblisten te bevrijden. De bestuurder uit de derde auto kon zelf het voertuig verlaten. Twee slachtoffers zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Door het ongeval is de Zwolseweg voor het grootste gedeelte afgesloten geweest. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) heeft nog onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie