3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Blikschade en aanhouding na politie achtervolging

Blikschade en aanhouding na politie achtervolging
Woensdag 20 februari 2013
Tijd: 13:34

Auteur: Tom
0 reacties    10101x

Kampen - De politie heeft woensdag 20 februari na een achtervolging een 34-jarige man uit Kampen klemgereden en aangehouden. De man had een muurtje omver gereden en was doorgereden. Naast het busje van de Kampenaar raakten twee politieauto’s beschadigd.

De politie kreeg aan het begin van de middag een melding, dat een busje op de Rolklaver een muurtje omver had gereden. Surveillerende agenten kregen informatie over het busje en zagen dit op een gegeven moment in het centrum rijden. Zij gaven de bestuurder een stopteken, maar daar voldeed hij niet aan.

Hij trachtte zich aan zijn aanhouding te onttrekken en er volgde een achtervolging, waarbij de politie met zwaailicht en sirene reed. In het centrum reed de man diverse keren tegen het verkeer in. Om te voorkomen dat verkeerssituatie voor de bestuurder en andere weggebruikers gevaarlijker zou worden, besloten agenten het busje klem te rijden. Dit gebeurde op de Beneluxweg en daarbij raakten het busje en twee politieauto’s beschadigd. De Kampenaar werd aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Bron bericht: Politie Oost NederlandReageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie